Home » 2015 » January » 3 » Hong Kong
1:19 AM
Hong Kong

Hong Kong erbjuder en perfekt kombination för en riktigt ljuvlig semester. Denna lockande stad kan inte att misslyckas med att locka och fängsla dig även om du besökt den många gånger. Hong Kong lockar mig för semester med dess täta koncentrationen av affärer och köpcentra och en korspollinerade kosmopolitisk kultur som omfamnar nepalesiska och brittiska rötter med samma entusiasm. Det är den perfekta inkörsporten för resenärer till Sydostasien och Kina, som ger en smidig övergång från väst till öst.

Hong Kong Island visar upp en glänsande landskap av skyskrapor och ståtar med en högt utvecklad infrastruktur som gör pendling runt den väldigt smidigt. Hong Kong är den spektakulära staden för en perfekt semester. Med billiga flyg till Hong Kong kan du tillbringa fantastisk semester där utan att betala för mycket. Om du vill se spektakulära sevärdheter, ta charmiga spårvagnen upp till toppen av fredliga Victoria Peak. Hong Kongs egen Disneyland är världens femte och senaste. Ocean Park, belägen på Hong Kong Island, är en temapark och djurens livsmiljö allt-i-ett, inklusive nya jellyfish akvariet och jättepanda utställningen.

HongKong är en stad med massor av attraktioner. Det är hem till sällsynta nöjen och spännande upplevelser. När du bokar flyg Hong Kong gåva dig en komplett rundtur i staden och dess attraktioner. Besökare på sin turné till Hong Kong kan få en sällsynt chans att se otroliga rosa färgade delfinerna känd som kinesiska vita delfiner eller njuta i Victoria harbour eller kan smaka vattnas i munnen rätter och butik i olika billiga butiker. Heritage & kultur Hong Kong älskar festivaler och, naturligtvis, kinesiska nyåret är världsberömt. Drakbåtsfestival i juni, med tävlingar i hela hamnen, är väldigt roligt. Beundra klassisk kinesisk konst och kalligrafi i Hong Kong Museum of Art, och steg tillbaka 6000 år i Museum of History. Gå med i ett arv tur av sevärdheter som Man Mo templet och Kowloons muromgärdade staden, lära sig om sin rutiga koloniala historia.

Fina middagar på restauranger i de bästa hotellen, övervakas av världsberömda kockar, till street-side skaldjur leverantörerna av nattmarknaderna, Hong Kong erbjuder en kulinarisk ymnighetshorn. Köpcentra har prisvärda kinesiska matställen, och för en bra dim sum lunch av räkor dumplings. Få in te kultur eller "yum cha", och kom ihåg. sörplande av din nudlar är obligatorisk. Shopping tillflyktsort i detta stora centrum för handel, är shopping nästan religiös. Det är en shoppare paradis för dem som har vågat sig staden. Staden är verkligen välsignad med överflöd av varor till försäljning från smycken och kläder till kosmetika och leksaker och sportartiklar. Turister väljer oftast att köpa leksaker, TV-spel, CD, DVD, kameror och andra digitala och elektroniska utrustning som det är billigt i staden. Några av de viktiga shopping destinationerna inkluderar IFC Mall, Times Square, Pacific Place och Harbour City för att bara nämna några. Shopaholics kan boka billigt flyg till Hong Kong och umgås på Ladies Market, Stanley Market och Temple Street och tömma sina fickor. I Hong Kong bortskämd du med valmöjligheter. Den livliga mark Hongkong kräver miljoner turister varje år. Människor från alla vinklar och hörn allured av sprakande attraktioner tar flyg till Hong Kong. Staden omringar många historiska och kulturella strukturer som bidrar till den blomstrande turismen av staden.

Views: 644 | Added by: abogadosmadrid | Tags: asien, Hong kong, kina, resor | Rating: 0.0/0
Total comments: 0